Van Gaal snapt sarcastisch applaus niet: "Misschien een andere mening?"

13 maart om 21:49

Het FA Cup-duel tussen Manchester United en West Ham United eindigde zondagavond in 1-1. Fans van de thuisploeg applaudiseerden sarcatisch toen Marouane Fellaini door Louis van Gaal naar de kant werd gehaald. Daar baalde de Nederlandse manager van. 

Fellaini is duidelijk niet erg geliefd bij de fans van The Red Devils. Voor de tweede keer in korte tijd was de international de gebeten hond op Old Trafford. Van Gaal kan zich niet vinden in de mening van de United-supporters. "Ik vind dat Fellaini opnieuw een goede wedstrijd heeft gespeeld. Die reactie was teleurstellend, maar de fans stonden ook achter de ploeg, ondanks twee eerdere nederlagen deze week", sprak hij tijdens de persconferentie na afloop. 

Wedden

Meer odds
  • logo

    Manchester United

  • logo

    Fulham

Van Gaal weet niet precies waarom de fans zo kritisch zijn op Fellaini. "Misschien hebben ze een andere mening dan ik? Geen idee." De oud-bondscoach had overigens genoten van het bekerduel met West Ham. Dimitri Payet opende de score via een fraaie vrije trap, Anthony Martial tekende laat in de wedstrijd voor de 1-1. "Het was een fantastische wedstrijd tussen twee goede ploegen. Ik ben blij dat mijn team passie toonde na een moeilijk week."