Basacikoglu fantaseert hardop: 'En dan naar het buitenland, Engeland of Spanje'

16 maart om 13:33

Bilal Basacikoglu heeft sinds zijn overstap van sc Heerenveen naar Feyenoord in de zomer van 2014 nog niet bepaald een onuitwisbare indruk achtergelaten in De Kuip. De twintigjarige vleugelaanvaller, voor wie de Rotterdammers enkele miljoenen betaalden, durft desondanks al hardop te fantaseren over een toekomstige transfer naar het buitenland. 

Basacikoglu is naar eigen zeggen zéér ambitieus. "Vorig jaar was het mijn doel om basisspeler te worden, maar dat is niet gelukt", steekt de dribbelaar van wal in supportersmagazine Hand in Hand. "Dit jaar heb ik als doel om zoveel mogelijk te spelen, in de basis of als invaller. Zoiets als de twaalfde speler, de eerste naam achter Elia of Kuyt. Het is geen schande om achter deze namen op de bank te zitten."

"Tot nu toe ben ik niet ontevreden over het verloop. Ik heb al vaak in de basis gestaan en ben ook vaak als eerste ingevallen", vervolgt hij. "Mijn volgende stap is toegroeien naar een vaste basisplaats. Volgend seizoen hoop ik dat voor elkaar te krijgen, dat is mijn doel. En dan ooit naar het buitenland, het liefst Engeland of Spanje."

Lees meer over:

Deel via