Willems spreekt van 'goed verlies': "Nu waren wij degene die hem hebben gemist"

16 maart om 19:08

Met opgeheven hoofd werd PSV dinsdagavond uit het Champions League-toernooi geknikkerd door Atlético Madrid. Na een slijtageslag van 120 minuten verloren de Eindhovenaren uiteindelijk na strafschoppen. Jetro Willems heeft desondanks een redelijk goed gevoel overgehouden aan het Europese duel. 

"We hebben goed verloren", aldus de jonge vleugelverdediger voor de camera van Omroep Brabant. "Het is niet dat we een doelpunt tegen hebben gehad. En bij penalty's... Tja. Je weet dat iemand hem moet missen. Of wij dat nu zijn of Atlético. Nu waren wij degene die hem hebben gemist. Maar we moeten gewoon doorgaan."

"We spelen nog voor het kampioenschap, dus er is nog zat om voor te gaan dit seizoen. Zeker", vervolgt Willems. "Op dit moment is dat het belangrijkste. We spelen niet meer voor de beker, ook niet meer voor de Champions League, dus we moeten nu vol voor het kampioenschap gaan."

Aanstaande zondagmiddag staat in Eindhoven de kraker tussen koploper PSV en nummer twee Ajax op het programma. Het verschil tussen beiden ploegen is slechts één punt.