Feyenoord draagt doelman af aan Oranje: 'Dat ik geselecteerd ben geeft vertrouwen'

17 maart om 10:43

Justin Bijlow is door Aron Winter opgeroepen voor de interlands van Oranje onder 19 tegen Oekraine, Noord-Ierland en Polen. Inzet is deelname aan het EK dat in juli in Duitsland gehouden wordt. Bijlow is content met zijn uitverkiezing.

"Het zijn zeker geen gemakkelijke landen om tegen te spelen", aldus de talentvolle doelman in gesprek met Wasserman. "Maar ik verwacht wel dat het leuke en spannende wedstrijden zullen worden. Het is natuurlijk ook heel leerzaam, in dit soort ontmoetingen kun je veel ervaring opdoen. Ik weet dat de concurrentie groot is, maar het feit dat ik ben geselecteerd geeft me veel vertrouwen."

Ook was er al een plaats op de reservebank van het eerste elftal van Feyenoord voor Bijlow weggelegd. Leerzaam, denkt hij. "Die trainingen met de A-selectie zijn heel leerzaam. Het niveau is hoog en je steekt veel op van je collega's."

De volledige selectie: Hidde ter Avest (FC Twente), Donny van de Beek (Ajax), Martijn Berden (PSV), Steven Bergwijn (PSV), Justin Bijlow (Feyenoord), Gino Dekker (Ajax), Rick van Drongelen (Sparta Rotterdam), Laros Duarte (PSV), Carel Eiting (Ajax), Timothy Fosu Mensah (Manchester United), Frenkie de Jong (Ajax), Joris Klein Holte (Vitesse), Sam Lammers (PSV), Julian Lelieveld (Vitesse), Abdelhak Nouri (Ajax), Yanick van Osch (PSV), Pablo Rosario (Almere City) en Jari Schuurman (Feyenoord).