Van Gaal heeft het verbruid bij clubiconen: 'Hij had nooit mogen vertrekken'

Van Gaal heeft het verbruid bij clubiconen: 'Hij had nooit mogen vertrekken'

Gepubliceerd: vrijdag 18 maart 2016 om 07:40vr 18-03-2016 om 07:40

Roy Keane is allesbehalve te spreken over de prestaties van Manchester United, dat na donderdagavond weer om een prijs minder speelt. Liverpool schakelde de manschappen van manager Louis van Gaal uit in de Europa League. De manier waarop doet Keane pijn.

"Het doet me verdriet hoe ik United de afgelopen twee jaar heb gezien. Het lijkt wel een groep met vreemden die bij elkaar zijn gegooid", aldus Keane in zijn commentaar. "Als je voor United speelde en je dat shirt mocht aandoen, voelde ik me altijd onoverwinnelijk. Maar sommige van deze spelers lijken wel onder de indruk te raken met dat shirt om de schouders."

"Als je bij United speelt, moet je dealen met de druk en de hoge verwachtingen. Deze groep heeft het zichtbaar lastig. Ik weet dat er blessures zijn en het blijkt eens te meer hoe belangrijk een fitte Wayne Rooney is. Waar zijn de karakters? Waar zijn de leiders van deze groep?", vraagt Keane zich af.

Paul Scholes haakt bij BT Sport in: "Elke keer als ik United zie spelen en kijk naar de spelers die weg mochten, krab ik mezelf weer achter m’n oren. Danny Welbeck had bijvoorbeeld nooit mogen gaan."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws