'Ook Liverpool stuurt scouts naar Buenos Aires voor aan Ajax gelinkte spits'

'Ook Liverpool stuurt scouts naar Buenos Aires voor aan Ajax gelinkte spits'

Gepubliceerd: zondag 27 maart 2016 om 23:11zo 27-03-2016 om 23:11

Argentijnse journalisten meldden begin maart dat Ajax het oog heeft laten vallen op Lucas Alario. De 23-jarige spits van River Plate - dit seizoen goed voor tien treffers - zou met zijn prestaties de interesse hebben gewekt uit Amsterdam. De Argentijn wordt gevolgd door meer clubs uit Europa, zo blijkt. 

De Britse boulevardkrant The Sun schrijft zondag dat namelijk ook Liverpool de afgelopen maanden regelmatig scouts heeft gestuurd naar Buenos Aires om Alario van dichtbij te bekijken. Daarnaast hebben Serie A-clubs Internazionale en Palermo de goaltjesdief eveneens in de smiezen. 

Naar verluidt heeft Alario een afkoopsom in zijn contract staan van ongeveer vijftien miljoen euro. Dat bedrag is makkelijk op te hoesten door Liverpool, dat in de zomer op zoek wil gaan naar een nieuwe spits. Christian Benteke staat na één seizoen op Anfield Road waarschijnlijk al voor een vertrek. Manager Jürgen Klopp is ontevreden over de boomlange Belg. AS Roma en Atlético Madrid zijn mogelijk bereid om Benteke over te nemen van The Reds. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws