'Broertje van 'grote' Lukaku mag ook dromen over toptransfer naar Engeland'

'Broertje van 'grote' Lukaku mag ook dromen over toptransfer naar Engeland'

04-04-2016 17:25
2

Het gaat goed met de Lukaku's. Niet alleen Romelu Lukaku timmert aan de weg, ook zijn broertje Jordan Lukaku doet het goed. De twee vonden elkaar al tijdens een interland van België, toen Jordan de voorzet op de scorende Romelu gaf. En nu is het tijd voor droomtransfers.

Arsenal zou de prestaties van de jongste Lukaku in de gaten houden. The Gunners, momenteel derde in de Premier League, tonen volgens Engelse en Italiaanse media zoals The Daily Mirror en Calciomercato meer dan gewone belangstelling voor de aanvallend ingestelde linksback. Hij is één van de sterkhouders van revelatie Oostende.

Jordan speelde zich afgelopen dinsdag dus nog in de kijker tijdens de interland Portugal - België, door als invaller de assist te geven voor het doelpunt van zijn broer. De nog maar 21-jarige flankverdediger speelt sinds de zomer van 2013 voor Oostende, nadat duidelijk werd dat Anderlecht hem niet meer wilde. Na een huurperiode van een jaar trok de kustploeg hem in 2014 definitief aan, waarna hij zich sterk ontwikkelde.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s