'In de laatste ontmoeting hebben we aangetoond dat we iets beter dan City zijn'

'In de laatste ontmoeting hebben we aangetoond dat we iets beter dan City zijn'

05-04-2016 14:45

Ander Herrera is ervan overtuigd dat Manchester United nog als vierde kan eindigen in de Premier League. The Red Devils hebben met zeven wedstrijden te spelen één punt achterstand op stadgenoot Manchester City.

"Als je vierde wil worden, dan moet je deze vorm vasthouden. Het wordt niet makkelijk, maar we moeten ervoor vechten en zijn er klaar voor", zegt Herrera in verschillende Engelse media. "City heeft natuurlijk een bredere selectie met veel goede spelers, maar op dit moment denk ik dat we het tegen hen op kunnen nemen."

"We staan maar één punt achter en in de laatste ontmoeting hebben we aangetoond dat we iets beter dan City zijn. We wonnen namelijk met 0-1", gaat Herrera verder. De Spaanse middenvelder kan zich een seizoen zonder Champions League-voetbal niet voorstellen. "Manchester United zou ieder jaar in de Champions League moeten spelen."

United won zondag op Old Trafford nipt met 1-0 van Everton en treft komend weekend Tottenham Hotspur. Mogelijk keert Wayne Rooney terug van een knieblessure. "Ik zeg altijd dat wanneer je concurrentie hebt in het team dat het beter is voor iedereen", aldus Herrera. "Ik denk dat ik het beste geef wanneer ik voel dat mijn positie niet zeker is."