Ik koos voor een transfer. Misschien heeft Ajax daar nu spijt van, ik niet

"Ik koos voor een transfer. Misschien heeft Ajax daar nu spijt van, ik niet"

Gepubliceerd: donderdag 7 april 2016 om 18:47do 07-04-2016 om 18:47

Aras Özbiliz heeft sinds zijn vertrek bij Ajax in 2012 de stijgende lijn te pakken. De 26-jarige aanvaller staat sinds de winterstop onder contract bij Besiktas, dat hem meteen verhuurde aan Ray Vallecano in de Primera Division.

Özbiliz denkt dat Ajax hem misschien te makkelijk heeft laten gaan. "Soms moet je een stap terug doen, om er daarna twee vooruit te zetten. Bij Ajax werd ik voor de keuze gesteld: of verhuren of verkopen. Ik koos voor een transfer. Misschien heeft Ajax daar nu spijt van, maar ik niet", zo laat de Armeen weten aan Match TV.

Toch bewaart Özbiliz nog altijd goede herinneringen aan zijn periode bij Ajax, waar hij de volledige jeugdopleiding doorliep. "We hadden een geweldige generatie, zijn bijna allemaal naar grote clubs vertrokken. Daley Blind ging naar Manchester United, Jan Vertonghen – een ongelooflijke verdediger – naar Tottenham Hotspur en nog een paar vertrokken naar Newcastle United."

Özbiliz vertelt tot slot dat hij in 2014 in beeld was bij Manchester United. "Ja, ze hebben mij bekeken. Maar ik verkeerde niet in goede vorm bij Spartak en ze besloten iemand anders te kiezen."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws