Verhitte ruzie rond Suarez: Hij probeerde me te belonen toen ik naar Ajax ging

Verhitte ruzie rond Suarez: "Hij probeerde me te belonen toen ik naar Ajax ging"

09-04-2016 07:53
8

Niet iedereen is te spreken over Luis Suarez. Zijn voormalige zaakwaarnemer Daniel Foncesca, bijvoorbeeld. Hij haalde al hard uit naar de Uruguayaanse topspeler van FC Barcelona. Het conflict dat de twee hebben stamt nog uit Suarez' tijd bij FC Groningen.

Suarez probeert het uit te leggen tegenover Monte Carlo TV. "Het is al lastig om je eigen geld te verdienen als voetballer. Ik zou bij Groningen 30.000 euro per week krijgen, maar kreeg maar 10.000 euro (door afspraken met Foncesca, red.), dat is frustrerend. Het was één van de botsingen die ik had met Daniel, maar hij probeerde me te belonen toen ik naar Ajax ging."

Wedden

Meer odds

"Ik werd door hem altijd al gezien als een lastpak, omdat hij vond dat ik me niet moest bemoeien met zijn zaken en dat ik mijn deel van het geld al had", aldus Suarez, die vindt dat hij nog circa 200.000 euro tegoed heeft van Foncesca. Toch is de Barça-ster ook dankbaar: "De eerste keer dat ik naar Spanje kon om mijn vriendin te zien, toen ik vijftien was, werd door hem betaald."