Klopp komt in actie en flirt met Serie A-spelmaker: 'Ja, we hebben gesproken'

Klopp komt in actie en flirt met Serie A-spelmaker: 'Ja, we hebben gesproken'

12-04-2016 16:06

Piotr Zielinski maakt komende zomer mogelijk de overstap naar Liverpool. De Poolse spelmaker van Empoli laat aan Italiaanse media weten dat hij onlangs gesproken heeft met Jürgen Klopp. 

Britse kranten linken Zielinski (21), die dit seizoen door Udinese wordt verhuurd aan Empoli, al enkele maanden aan een transfer naar The Reds. De geruchten blijken te kloppen, want navraag bij de international leerde dat Liverpool en Klopp inderdaad hun oog hebben laten vallen op de middenvelder. "Ja, die verhalen kloppen wel. Klopp is erg geïnteresseerd in mij. We hebben onlangs over mijn toekomst gesproken."

Zielinski is overigens niet de enige spelmaker die in verband wordt gebracht met Liverpool. Scouts van de Britse grootmacht zouden óók Mahmoud Dahoud (20) nauwlettend in de gaten houden. De Duits-Syrische dribbelaar van Borussia Mönchengladbach heeft zich dit seizoen in de kijker gespeeld op Anfield, weet The Guardian. Liverpool kan stevige concurrentie verwachten in de strijd om de jongeling. Ook Borussia Dortmund en Tottenham Hotspur volgen Dahoud.