Nederlander schittert in knotsgek duel: 'Sfeer voelde alsof er 50.000 man zat'

Nederlander schittert in knotsgek duel: 'Sfeer voelde alsof er 50.000 man zat'

Gepubliceerd: zondag 24 april 2016 om 17:10zo 24-04-2016 om 17:10

Romeo Castelen speelt tegenwoordig zijn wedstrijden voor het Australische Western Sydney Wanderers, en daar wist hij zich zondag op een zeer positieve manier te onderscheiden in de strijd om het landskampioenschap in de A-League.

De aanvaller scoorde liefst driemaal tegen Brisbane Roar. De wedstrijd eindigde uiteindelijk in een 5-4 overwinning voor het team van de voormalig Oranje-international en door deze overwinning staat Castelen met zijn ploeg in de finale om de Australische landstitel. En dat terwijl Brisbane Roar na nog geen halfuur spelen met 0-3 voorstond.

Mede door de hattrick van Castelen kwam Western Sydney Wanderers op een 4-3 voorsprong. In de reguliere speeltijd werd het nog 4-4, maar in de verlenging scoorde Dario Vidosic de 5-4 waardoor de ploeg, tot grote vreugde van Castelen, alsnog de finale haalde. "De instelling van de jongens was ongelooflijk", zo vertelt de aanvaller op de website van de Australische A-League. "We hebben eraan gewerkt. We geven nooit op, we houden altijd het vertrouwen en dat hebben we nu laten zien."

Castelen liet weten onder de indruk te zijn van de ambiance die aanwezig was in het stadion. "Je kan het vergelijken met een grote wedstrijd in Europa. Alleen jammer dat het stadion een beetje klein was. Maar de sfeer voelde vandaag aan alsof er vijftigduizend man zaten."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws