Breaking news

Ajax haalt achttienjarige middenvelder op in Ecuador: huur met optie tot koop

Gelukkig gingen Mino Raiola en mijn moeder mee naar het ziekenhuis

"Gelukkig gingen Mino Raiola en mijn moeder mee naar het ziekenhuis"

Gepubliceerd: donderdag 28 april 2016 om 07:02do 28-04-2016 om 07:02

Kenny Tete hoopt de komende weken een bijdrage te kunnen leveren in de jacht van Ajax op het Eredivisie-kampioenschap. De twintigjarige rechtsback is veel sneller dan verwacht hersteld van een enkelblessure. 

Eind januari scheurde Tete een enkelband af tijdens het thuisduel met Vitesse. Tot voor kort strompelde de vleugelverdediger nog na elke training met een zak ijs om zijn enkel de trap op. "Die zak ijs, dat was toch vooral uit voorzorg. Het herstel is sneller gegaan dan we allemaal dachten toen het net gebeurde. Tja. Ik heb een goed lichaam. Na negen weken rende ik alweer. En ik heb ook goed gerust. Daar was nu wel tijd voor", vertelt hij in een interview met het Algemeen Dagblad. 

Een operatie aan zijn enkel boezemde hem behoorlijk wat angst is, erkent Tete. "De avond voor de operatie werd ik onzeker. Kom ik wel zo sterk terug als ik daarvoor was? Je gaat dan aan allerlei dingen denken waar je niet aan wilt denken. Je probeert maar zo positief mogelijk te blijven. Ik was nog nooit onder narcose geweest, dat was ook spannend. Gelukkig gingen mijn zaakwaarnemer Mino Raiola en mijn moeder mee naar het ziekenhuis."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws