'We spelen al twee jaar goed tegen Feyenoord; vorig seizoen niet eens verloren'

'We spelen al twee jaar goed tegen Feyenoord; vorig seizoen niet eens verloren'

Gepubliceerd: donderdag 28 april 2016 om 18:35do 28-04-2016 om 18:35

Willem II moet in de laatste twee competitiewedstrijden alle zeilen bijzetten om handhaving in de Eredivisie te realiseren. Aanvaller Bruno Andrade gelooft dat er zondag wat te halen valt tegen Feyenoord, dat na de bekerzege nergens meer om speelt.

"De toekomst van Willem II staat op het spel", blikt Andrade vooruit op de clubwebsite van Willem II. "We willen allemaal ook volgend jaar in de Eredivisie spelen. En we spelen zeker ook voor de supporters, ook zij verdienen volgend jaar Eredivisie."

De Braziliaan sluit niet uit dat Feyenoord wat ongeconcentreerd voor de dag komt. "Dat hopen we wel. Door te winnen en de huldiging daarna heeft Feyenoord toch wat focus verloren. Het kan zijn dat dat nog niet volledig terug is als ze tegen ons spelen. We spelen al twee jaar goed tegen Feyenoord; vorig seizoen hebben we zelfs niet eens verloren."

"Ik verwacht zondag een open wedstrijd, want Feyenoord heeft niets te verliezen. En dat is goed voor ons, we spelen betere wedstrijden tegen dat soort teams dan tegen heel verdedigende ploegen. We staan boven de streep. Dat willen we zo houden. Het is aan ons."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Wat wordt de uitslag bij Willem II-Feyenoord?

Winst Willem II
34%
Gelijkspel
17%
Winst Feyenoord
49%
(447 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws