'United en Barça weten genoeg en willen geniale Champions League-uitblinker'

'United en Barça weten genoeg en willen geniale Champions League-uitblinker'

30-04-2016 09:00
1

Saul Niguez mag zich opmaken voor een grote transfer, als we de Engelse en Spaanse media mogen geloven. Manchester United heeft zich volgens The Daily Express en journalist Guillem Balague laten overtuigen door de aanvallende middenvelder van Atlético Madrid.

De smaakmaker van Alético blonk midweeks nog uit in het duel met Bayern München (1-0). Hij maakte het enige doelpunt van de wedstrijd, op geniale wijze middels een briljante solo. Niet alleen United is overtuigd geraakt, want ook FC Barcelona wil Saul graag inlijven. Dat stelt Balague, die namens Sky Sports de Primera Division nauwlettend volgt. Hij werkt ook voor het Spaanse AS.

Het bericht over de interesse van United en Barça verscheen vervolgens in Britse tabloids. Volgens de hiervoor genoemde journalist kan Saul voor een gelimiteerde transfersom van 45 miljoen euro vertrekken uit Madrid. Barcelona heeft naar verluidt de beste papieren, aangezien die club in 2013 een eerste optie op Saul bedong. Dat gebeurde bij de transfer van David Villa naar Alético. Saul heeft in Madrid nog een contract tot medio 2020.