Bruma baalt: Normaal gesproken wordt iedere ploeg met dit puntentotaal kampioen

Bruma baalt: "Normaal gesproken wordt iedere ploeg met dit puntentotaal kampioen"

Gepubliceerd: zondag 1 mei 2016 om 19:50zo 01-05-2016 om 19:50

De doelpunten van Ajax in de slotfase kwamen in Eindhoven aan als een harde dreun. Met de ruime 6-2 overwinning op SC Cambuur schoot PSV niets op in de spannende titelrace. Jeffrey Bruma en Luciano Narsingh houden de moed erin.

PSV heeft nog een kans op de titel, maar moet hopen op een misstap van Ajax bij De Graafschap. "Het kan nog steeds", aldus een hoopvolle Bruma tegenover Metro. "Maar je moet realistisch blijven. Het is iets moeilijker geworden, maar we geven niet op."

Volgens de centrale verdediger heeft PSV het zelf laten liggen. "In de topwedstrijden stonden we er, maar tegen 'de kleintjes' hebben we te veel punten verspeeld. Maar normaal gesproken wordt iedere ploeg met dit puntentotaal kampioen. De kans dat de titel beslist wordt op het doelsaldo is normaal gesproken nihil."

Die mening deelt ook Luciano Narsingh, die vooral baalde van de slordigheid in de eerste helft. "We hebben er alles aan gedaan. Na twintig minuten hadden we al met 4-0 voor kunnen staan, maar na de openingstreffer van Marco van Ginkel werd het al meteen 1-1. We gingen toen te gehaast spelen. Het doelsaldo is geen issue meer, maar we blijven hopen op het kampioenschap."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws