Geïrriteerde Guardiola: 'Dat probleem hebben mensen met mij'

Geïrriteerde Guardiola: 'Dat probleem hebben mensen met mij'

03-05-2016 11:51
2

Bayern München moet vanavond in de eigen Allianz Arena de 1-0 nederlaag wegwerken die het vorige week woensdag opliep tegen Atlético Madrid. De Duitsers verloren het eerste halve finale-duel in de Champions League van de Spanjaarden. Thomas Müller deed niet mee en dat leverde Pep Guardiola de nodige kritiek op.

De trainer van Bayern pareert de kritiek in de Spaanse media. "Het probleem dat de mensen met mij hebben, is dat ik zoveel titels heb gewonnen. Een uur voor de wedstrijd maak ik bekend wie er start en vorige week startte Müller inderdaad niet. Maar dat was niet de reden dat we hebben verloren", laat Guardiola geïrriteerd weten.

Wedden

Meer odds

"We moeten ieder duel anders benaderen, maar wel bij onze filosofie blijven". Of Müller dinsdag wel start, is even afwachten. "Het wel of niet aanwezig zijn van Müller bepaalt niet de uitslag van de wedstrijd", geeft Guardiola aan, die uiteraard wel weet dat het beter moet dan vorige week. "We willen de finale graag halen, dus we moeten het beter doen dan de vorige wedstrijd."