Roda JC niet de eerste optie: Ik neig op dit moment iets meer naar stoppen

Roda JC niet de eerste optie: "Ik neig op dit moment iets meer naar stoppen"

04-05-2016 11:45
7

Roel Brouwers vertrekt na dit seizoen bij Borussia Mönchengladbach en gaat zich de komende weken oriënteren op zijn voetbaltoekomst. Hoewel hij eerder al aangaf dat een terugkeer naar Roda JC een optie zou zijn, lijkt hij op dit moment voor een ander scenario te kiezen.

"Ik weet niet of er nog andere leuke uitdagingen voorbij zullen komen', zegt Brouwers in gesprek met Voetbal International. "Op dit moment neig ik iets meer naar stoppen. Maar ik wil nu niet roepen dat ik stop om over drie weken ergens een contract te tekenen. Stoppen kan maar één keer, hè?

"Mocht het over zijn met profvoetbal ga ik lekker voetballen bij mijn oude amateurclubje Weltania, met vrienden die in een recreatief elftal spelen. Van hen heb ik geloof ik al vijf jaar een aanbieding op zak om daar te komen spelen...", aldus Brouwers, die Mönchengladbach na negen seizoenen verlaat. Over een rol als jeugdtrainer bij de Duitse club is niet gesproken.

De 34-jarige Brouwers begon zijn loopbaan in het seizoen 2001/02 bij Roda JC en belandde via twee seizoenen Paderborn in 2007 bij Gladbach.