PSV kan borst natmaken: Zondag zijn we niet op kanaal 8 van FOX te zien

PSV kan borst natmaken: "Zondag zijn we niet op kanaal 8 van FOX te zien"

06-05-2016 14:31
7

PEC Zwolle-trainer Ron Jans gaat in aanloop naar de ontmoeting met PSV (aanstaande zondag, 14.30 uur) geen ingewikkelde rekenmodellen gebruiken. Dat meldt De Stentor. 

"Voor ons is het niet zo moeilijk, denk ik. Als we tegen PSV een punt halen zitten we in de play-offs", vertelt Jans tijdens de persconferentie. De belangen zijn voor beide ploegen groot. "Zondag zijn we niet op kanaal 8 van FOX te zien", meent Jans. "Het is overal nog spannend, onderin en bovenin. Dan is het mooi dat je een van die spannende wedstrijden mag spelen."

Als PEC Zwolle, dat nu 48 punten heeft, niet wordt gepasseerd door twee teams uit het rijtje FC Groningen (47), NEC (46) én Vitesse (45) mogen de mannen van Jans zich melden bij de play-offs voor Europees voetbal. Jans wil niet te veel naar PSV kijken. "PSV zal snel een doelpunt willen maken, maar dat willen wij ook. Als ze snel risico's nemen, vind ik het ook goed. Dan komt er ruimte voor ons."

PEC Zwolle kent weinig personele problemen. Stef Nijland is de enige speler die deze week afviel, hij heeft last van de enkel. Verder zijn Thanasis Karagounis, Mustafa Saymak (knie), Ryan Thomas (bovenbeen) en Bart Schenkeveld (enkel) er niet bij. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie