Promes blijft indruk maken: Veel clubs hebben interesse in Quincy

Promes blijft indruk maken: "Veel clubs hebben interesse in Quincy"

Gepubliceerd: zondag 8 mei 2016 om 11:15zo 08-05-2016 om 11:15

Spartak Moskou heeft zorgen over Quincy Promes. De Moskovieten grijpen wederom naast Europees voetbal en daarom vreest de achterban voor een vertrek van de voormalige aanvaller van FC Twente, die zelf wel een goed seizoen beleeft.

"Veel clubs hebben interesse in Quincy. Hij speelde onlangs twee goede wedstrijden met Oranje, en dat hebben scouts natuurlijk ook gezien", zegt Spartak-coach Dmitry Alenichev tegen Sport-Express. De oefenmeester probeert iedereen Spartak gerust te stellen. "Promes wil nog heel lang blijven en winnen, net als ik."

Wat als José Mourinho straks aan de lijn hangt? "Ik laat hem niet gaan", verzekert Alenichev. "Ik wil met hem werken." En daarbij is het maar de vraag of Mourinho na dit seizoen een nieuwe club vindt. Hij wordt telkens gelinkt aan Manchester United, echter is het afwachten of hij in het nieuwe seizoen aan de slag kan.

Promes is bezig aan zijn tweede seizoen bij Spartak en laat daar een goede indruk achter. Dit seizoen was hij in 26 competitiewedstrijden goed voor veertien doelpunten. In de hoofdstad van Rusland heeft de aanvaller nog een contract tot medio 2018.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws