Update: Rutten weer aan de slag na officiële presentatie

Update: Rutten weer aan de slag na officiële presentatie

Gepubliceerd: zondag 8 mei 2016 om 21:25zo 08-05-2016 om 21:25

Fred Rutten lijkt zijn trainerscarrière nieuw leven in te blazen. De keuzeheer gaat aan de slag bij Al Shabab, een topclub in de Verenigde Arabische Emiraten.

Volgens The National zit Rutten zondagavond al op de tribune om zijn nieuwe club aan het werk te zien. Al Shabab wordt nu nog getraind door Caio Junior, maar de Braziliaan neemt na twee seizoenen afscheid bij de Arabische club. Bij een overwinning op Al Wasl is Al Shabab verzekerd van een positie in de top-vijf van de Gulf League.

Voor Rutten wordt het zijn eerste klus sinds zijn afscheid bij Feyenoord. Een jaar geleden eindigde de coach met de Rotterdammers op een teleurstellende vierde plaats, waardoor er nacompetitievoetbal moest worden gespeeld. Rutten besloot daarom om op te stappen. Verder stond de coach in het verleden aan het roer bij PSV, Vitesse, FC Twente en Schalke 04. 

Update 21:25: Rutten is officieel gepresenteerd als nieuwe trainer van Al Shabab. De Arabische club maakt de komst van de oefenmeester bekend via de officiële kanalen.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Het laatste Verstappen nieuws - GPBlog.com

Bekijk het laatste nieuws