Transfervrij: deze spelers zijn deze zomer op te pikken bij Ajax

Transfervrij: deze spelers zijn deze zomer op te pikken bij Ajax

Gepubliceerd: woensdag 18 mei 2016 om 10:30wo 18-05-2016 om 10:30

Het seizoen zit erop en alle clubs hebben te maken met aflopende contracten. VoetbalPrimeur presenteert een overzicht van alle spelers die deze zomer een aflopend contract hebben. Vandaag de beurt aan de selectie van Ajax. Onderstaand de transfervrije spelers van de Amsterdammers.

Nicolai Boilesen
Was vorig seizoen nog de reserve-aanvoerder van Ajax, maar komt dit seizoen niet eens in aanmerking voor Jong Ajax. Ook na de bekendmaking van het vertrek van De Boer heeft Boilesen aangegeven te willen vertrekken.

Lesly de Sa
Lesly de Sa werd de afgelopen twee seizoenen verhuurd; vorig jaar aan Go Ahead Eagles dit jaar aan Willem II. De vleugelaanvaller heeft geen potten kunnen breken in deze verhuurperiodes.

Danny Bakker
Danny Bakker is al bijna twee seizoenen lang een vaste waarde bij Jong Ajax. Tot het eerste van Ajax heeft de middenvelder het niet kunnen schoppen.

Damon Mirani
In 2013 werd Damon Mirani nog verkozen tot 'Talent van de Toekomst'. De verdediger speelde dit seizoen zijn wedstrijden in Jong Ajax. Zijn officieuze debuut maakte hij in de vriendschappelijke wedstrijd tegen SDC Putten.

Ahraf El Mahdioui
Nog een 'Talent van de Toekomst' die Ajax mag gaan verlaten. In 2014 ontving de middenvelder deze prijs. El Mahdioui speelde dit seizoen zijn wedstrijden voor Jong Ajax.

Milan Vissie
Deze verdedigende middenvelder zat dit seizoen bij de selectie van Jong Ajax. Een basisplek wist hij echter nooit te veroveren.

Norbert Alblas
In 2010 maakte Norbert Alblas de overstap van de jeugdopleiding van AZ naar Ajax. De keeper scheurde in 2014 zijn kruisband af waardoor hij sindsdien niet meer in actie is gekomen.

Xavier Mous
Xavier Mous werd dit seizoen verhuurd aan FC Oss, waar hij 25 wedstrijden het doel verdedigde. Mous moest 53 doelpunten incasseren en hield vier keer de nul.

Bekijk hier de spelers die transfervrij zijn op te pikken bij:

PSV
Feyenoord
AZ

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws