Update: Schaars over Eredivisie-club: Ik sta er wel voor open

Update: Schaars over Eredivisie-club: "Ik sta er wel voor open"

13-05-2016 23:07
9

PSV-middenvelder Stijn Schaars had afgelopen winterstop de mogelijkheid om naar Willem II te verkassen. De ervaren linkspoot legde het aanbod uit Tilburg vriendelijk naast zich neer. 

"Ik was wel vereerd, omdat ik toch de kans kreeg om iedere week te spelen", vertelde Schaars (32) vrijdagamiddag tijdens voetbalpraatprogramma FC Onder Ons. Willem II zag de oud-speler van onder meer Vitesse als de ideale opvolger voor de aan AZ verkochte Stijn Wuytens. Van een overstap kwam het uiteindelijk niet. Schaars wilde graag nog een bijdragen leveren aan het seizoen van PSV, dat op dat moment bijvoorbeeld nog actief was in de Champions League. 

"Dat wilde ik niet naast mij neerleggen." In de zomer neemt de routinier wél afscheid. Zijn contract loopt af. Onder meer SC Heerenveen zou hem graag willen hebben. "De meeste interesse komt uit Nederland, maar het kan ook het buitenland worden. Ik weet het echt nog niet."

Update 23:05: Ook Vitesse zou naar verluidt interesse hebben in Schaars, die in het verleden al eens onder contract stond bij de Arnhemmers. "Met Vitesse is er nog geen contact geweest, maar ik sta er wel voor open", aldus de middenvelder tegenover Omroep Brabant.