Transfervrij: deze spelers zijn deze zomer op te pikken bij Heracles

Transfervrij: deze spelers zijn deze zomer op te pikken bij Heracles

24-05-2016 10:30
3

Het seizoen zit erop en alle clubs hebben te maken met aflopende contracten. VoetbalPrimeur presenteert een overzicht van alle spelers die een aflopend contract hebben. Vandaag de beurt aan Heracles Almelo. Onderstaand de transfervrije spelers van de nummer zes van de Eredivisie.

Gino Bosz
De zoon van Ajax-target Peter Bosz tekende vorige zomer een contract voor één jaar met een optie voor nog een jaar. Heracles heeft laten weten dat deze optie niet te lichten. De verdediger kwam tot vier wedstrijden in het eerste van Heracles.

Menno Heerkes
Ook Heerkes had een optie voor een jaar contractverlenging. Deze optie is net zoals bij Bosz niet gelicht. De defensieve middenvelder wist nooit een basisplaats te veroveren in Almelo.

Coen Gortemaker
Gortemaker kwam twee jaar geleden over van streekgenoot FC Twente. De verdediger kwam slechts vier minuten in actie voor de hoofdmacht van Heracles. Die minuten maakte Gortemaker in de derde ronde van de KNVB Beker tegen de Koninklijke HFC.

Rick Hemmink
Vorige zomer kwam de toen geblesseerde Hemmink over van FC Twente. Sinds januari traint de middenvelder weer met de selectie mee. Zijn contract is vooralsnog niet verlengd.

Bas Sibum
Sibum tekende in de zomer van 2014 een contract voor twee jaar met een optie voor nog een seizoen. Deze optie wordt niet verlengd door Heracles.

Fahd Aktaou
Aktaou is dit seizoen verhuurd aan FC Dordrecht waar hij tot februari bijna elk duel speelde. Doordat er ‘te veel was voorgevallen met Aktaou’ werd de linksback gepasseerd bij De Schapenkoppen.

Gehuurd:
Gonzalo Garcia

De 32-jarige aanvallend ingestelde middenvelder is dit seizoen gehuurd van het Cypriotische Anorthosis Famagusta. Eerder kwam Garcia ook al uit op huurbasis voor Heracles. Ook speelde hij voor Groningen en VVV-Venlo. In Cyprus loopt zijn contract deze zomer af.