Rare situatie voor NAC-aanvaller: 'Nog één keer vol gas. Het móét nu gewoon'

Rare situatie voor NAC-aanvaller: 'Nog één keer vol gas. Het móét nu gewoon'

21-05-2016 10:57
1

Sjoerd Ars is momenteel de spits van NAC Breda, maar De Graafschap is zijn oude liefde. Ars kan zijn voormalige club zondag de nek omdraaien, als hij met NAC weet te winnen of kan gelijkspelen tegen Willem II. In één van die gevallen volgt promotie en valt het doek normaal gesproken voor De Graafschap.

Doordat de KNVB FC Twente verplicht wil laten degraderen, neemt Willem II de plaats van de Tukkers over. Hierdoor is bij de Tilburgers de grootste urgentie er wel vanaf. Maar weet Willem II toch NAC te verslaan, dan blijft De Graafschap er ook in - ondanks de 4-1 nederlaag die het opliep tegen Go Ahead Eagles in het heenduel. Als het aan Ars ligt, zal De Graafschap echter niks van Willem II hoeven te verwachten.

"We zijn er nu heel erg dichtbij. Dit wordt de laatste wedstrijd. Het is nog één keer vol gas. Op het tandvlees. Het móet nu gewoon", klinkt de aanvaller bijzonder strijdbaar in De Gelderlander. De nacompetitie is voor Ars wel doorbijten. 

"Het is een krachtenverslindende missie. We staan voor de vierde wedstrijd in tien dagen. Ik merk dat wel. Ik ben geen mooi-weer-voetballer, hè. Er zit best veel vermoeidheid in mijn benen", geeft Ars aan.