PEC meldt zich voor 'interessante speler' in Doetinchem: 'Denk erover na'

PEC meldt zich voor 'interessante speler' in Doetinchem: 'Denk erover na'

27-05-2016 12:03
12

De Graafschap lijkt na Robin Pröpper ook afscheid te moeten nemen van Ted van de Pavert. De verdediger, die een aflopend contract heeft in Doetinchem, is op weg naar PEC Zwolle.

De eerste gesprekken zijn inmiddels gevoerd. "PEC heeft zich gemeld. Als ik een stapje hoger kan, denk ik daar natuurlijk over na. Ik ben nu 24, dat is een mooie leeftijd. Ik heb een goed seizoen gespeeld en inmiddels de nodige ervaring", zegt Van de Pavert tegen Omroep Gelderland.

Ook trainer Ron Jans bevestigt de concrete belangstelling, maar houdt verder zijn kaken stijf op elkaar. "Zeker een interessante speler", is het enige dat de coach van PEC kwijt wil aan het regionale medium.

PEC is niet de enige club met interesse, erkent Van de Pavert. "Maar Zwolle is wel het meest concreet", stelt hij. De Graafschap wil de verdediger graag behouden, maar kan niets doen zolang niet bekend is op welk niveau de Doetinchemse club volgend seizoen speelt.

Van de Pavert was afgelopen seizoen goed voor 28 competitiewedstrijden en twee doelpunten. Maatje Pröpper tekende donderdag een contract bij Heracles Almelo.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie