Mislukte aankoop verlaat Euroborg via achterdeur: Sta open voor bijna alles

Mislukte aankoop verlaat Euroborg via achterdeur: "Sta open voor bijna alles"

28-05-2016 11:03
1

Na twee weinig succesvolle jaren zit het verblijf van Dino Islamovic bij FC Groningen erop. Blessures zorgden er voor dat de Zweeds-Montenegrijnse aanvaller sinds zijn komst naar de Euroborg amper aan spelen toe kwam. Nu is de transfervrije Islamovic op zoek naar een nieuwe club. 

"Ik sta open voor bijna alles. Het belangrijkste is om nu te spelen. Er zijn veel positieve dingen gebeurd bij Groningen, maar ik heb ook veel pijn gehad", vertelt de 22-jarige spits aan voetbalmedium Football Transfers. 

"Tijdens het afgelopen seizoen ben ik geopereerd aan mijn rechterknie. Daarna maakte ik in november mijn rentree voor een maand - maar wéér raakte ik geblesseerd aan dezelfde knie. Het herstel duurde tot maart, waarna het seizoen zo goed als over was. Daardoor wist ik dat mijn contract niet zou worden verlengd", besluit Islamovic.

Groningen nam de voormalig jeugdinternational twee jaar geleden over van Fulham. In twee seizoenen stond Islamovic welgeteld één keer in de basiself van trainer Erwin van de Looi.