Barcelona bevestigt terugkomst oude bekende en stand-in voor 'MSN'

Barcelona bevestigt terugkomst oude bekende en stand-in voor 'MSN'

Gepubliceerd: donderdag 2 juni 2016 om 22:58do 02-06-2016 om 22:58

FC Barcelona gaat de personele problemen in de aanval oplossen met Denis Suarez. De aanvaller van Villarreal wordt zo goed als zeker teruggekocht door de Catalanen.

Suarez verliet Barça vorig jaar voor een vierjarig contract bij Villarreal, maar de grootmacht heeft zich inmiddels bedacht. De 22-jarige aanvaller komt in de zomer terug naar Camp Nou, bevestigt technisch directeur Robert Fernandez. Barça betaalt naar verluidt 3,25 miljoen euro aan Villarreal om weer de beschikking over hem te krijgen.

"Ja, ze zijn op de hoogte gesteld dat we Suarez terug willen", laat Fernandez, die geruime tijd zocht naar een stand-in voor Neymar, Lionel Messi en Luis Suarez, weten op een persconferentie. "De exacte datum van zijn terugkomst weet ik niet, maar volgens mij is het 1 juli."

Suarez speelde afgelopen seizoen 33 competitiewedstrijden, terwijl hij het jaar daarvoor - op huurbasis bij Sevilla - ook vrijwel alles speelde. In de vriendschappelijke interland van Spanje tegen Bosnië-Herzegovina van afgelopen zondag maakte hij bovendien zijn debuut. Suarez is niet geselecteerd voor het EK.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws