Ronaldo heeft nieuws voor PSG en United: 'Tot ik veertig jaar of ouder ben'

Ronaldo heeft nieuws voor PSG en United: 'Tot ik veertig jaar of ouder ben'

Gepubliceerd: vrijdag 3 juni 2016 om 15:12vr 03-06-2016 om 15:12

De geruchten over een vertrek van Cristiano Ronaldo bij Real Madrid kunnen voorlopig weer in de ijskast gezet worden. De Portugees geeft aan zijn loopbaan in de Spaanse hoofdstad af te willen sluiten.

Ronaldo wordt deze zomer vooral in verband gebracht met een transfer naar Paris Saint-Germain en een terugkeer naar Manchester United. De Portugees ontkracht de verhalen. "Ik ga mijn loopbaan afsluiten bij Real Madrid wanneer ik veertig jaar of ouder ben. Ik ben heel gelukkig hier en werk er hard aan om dat te bereiken", zegt Ronaldo in gesprek met AS.

De Champions League-winnaar voegt zich deze week bij de nationale ploeg van Portugal na een korte vakantie om zich voor te bereiden op het EK 2016 in Frankrijk. Omdat Ronaldo afgelopen zaterdag nog de finale van de Champions League met Real Madrid speelde hoefde hij donderdag niet aanwezig te zijn tijdens de oefenwedstrijd tegen Engeland (1-0 verlies). Ronaldo heeft vertrouwen in Portugees succes op het EK. "We willen Portugal veel blijdschap bezorgen door het EK te winnen. Dat verdienen de Portugese mensen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Gaat Ronaldo nog een transfer maken?

Ja
33%
Nee
67%
(1415 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws