Ibrahimovic verklapt 'transferdatum': 'Het voelt goed, het voelt beter dan goed'

Ibrahimovic verklapt 'transferdatum': 'Het voelt goed, het voelt beter dan goed'

05-06-2016 20:28
12

De nieuwe club van Zlatan Ibrahimovic wordt over twee dagen bekend. De Zweedse vedette kondigt zondagavond aan dat hij dinsdag 7 juni uitsluitsel gaat geven.

Ibrahimovic is hard op weg naar Manchester United, waar hij al zijn handtekening onder een éénjarig contract zou hebben gezet. "Ik zal op dinsdag 7 juni uitsluitsel geven over mijn sportieve toekomst", belooft de 34-jarige spits in gesprek met Fotbollskanalen, na de 3-0 oefenzege van Zweden op Wales.

Wedden

Meer odds

"Het voelt goed, het voelt zelfs beter dan goed. Met dit nieuws komt er een hoop los, dat kan ik jullie allemaal beloven", blijft hij toch nog mysterieus. "Hopelijk gaan jullie ervan genieten."

Ibrahimovic gaat in elk geval zijn nieuwe kledinglijn lanceren. De kans is groot dat hij dat samen doet met de bekendmaking van zijn nieuwe club, wat een hoop extra publiciteit zal opleveren. Een maand geleden liet Ibrahimovic al doorschemeren dat hij iets dergelijks van plan was.

De kans is levensgroot dat Ibrahimovic volgend seizoen bij Manchester United speelt. Dat zou een hereniging tussen hem en José Mourinho betekenen. Het gerucht gaat dat de vedette liefst vijf miljoen euro inlevert om bij United te tekenen. Ibrahimovic vertrekt transfervrij bij Paris Saint-Germain.

Meer: Ibrahimovic deelt heerlijke panna uit tegen Wales