Bevestiging laat nog altijd op zich wachten: Maar ja, ik ga naar Inter

Bevestiging laat nog altijd op zich wachten: "Maar ja, ik ga naar Inter"

06-06-2016 12:21
2

Ever Banega verlaat Sevilla voor Internazionale, maar een officiële bevestiging van de transfer laat al weken op zich wachten. Volgens de middenvelder zelf is het papierwerk al helemaal in orde en speelt hij vanaf komend seizoen gewoon voor de Italiaanse club, die maandag definitief in handen van een Chinese investeerdersgroep is gevallen. 

"We hebben alle officiële zaken geregeld", benadrukt Banega maandag tegen AS. De Argentijn komt over van Sevilla. "Ik was daar heel erg gelukkig en heb twee spectaculaire jaren gekend met twee Europa League-titels. Unai Emery heeft het beste uit me gekregen. Gelukkig kunnen we nu als vrienden uit elkaar."

"Ik heb ervoor gekozen om te vertrekken. Het was een zware beslissing, maar kansen moeten gepakt worden. Dus ja, ik ga naar Inter. We zijn al akkoord en hebben alles officieel gemaakt. Nu is het alleen nog maar wachten", aldus Banega, die in 2014 overkwam van Valencia, de club waar hij in 2008 door toenmalig trainer Ronald Koeman werd gekocht. Banega maakt momenteel deel uit van de Argentijnse selectie voor de Copa America.