Transfervrij: deze spelers zijn deze zomer op te pikken bij De Graafschap

Transfervrij: deze spelers zijn deze zomer op te pikken bij De Graafschap

Gepubliceerd: woensdag 8 juni 2016 om 10:30wo 08-06-2016 om 10:30

Het seizoen zit erop en alle clubs hebben te maken met aflopende contracten. VoetbalPrimeur presenteert een overzicht van alle spelers die een aflopend contract hebben. Vandaag de beurt aan De Graafschap. Onderstaand de transfervrije spelers van de nummer zeventien in de Eredivisie, die zoals het er nu uit ziet volgend seizoen veroordeeld is tot Jupiler League-voetbal.

Nathaniel Will
Als het aan De Graafschap ligt, blijft Nathaniel Will in Doetinchem. Het contract van de rechtsback loopt deze zomer af, maar club en speler zijn in gesprek. De Graafschap ziet hem graag bijtekenen.

Jeroen Tesselaar
Jeroen Tesselaar kwam in 2015 transfervrij over van St. Mirren FC. De linksback speelde dit seizoen 21 wedstrijden voor De Graafschap, maar de club heeft besloten zijn contract niet te verlengen.

Karim Tarfi
Ook het contract van Karim Tarfi wordt niet verlengd. De middenvelder kwam speelde dit seizoen zeventien wedstrijden, maar kon niet overtuigen. Hij scoorde slechts tweemaal.

Thijs Bouma
Thijs Bouma beleefde geen goed seizoen. De verdediger brak in de vierde wedstrijd zijn kuitbeen, waarna een lange revalidatie volgde. Na zijn revalidatie speelde Bouma nog twee wedstrijden voor het eerste, maar dat mocht niet baten, het contract van de verdediger wordt niet verlengd.

Kristopher Vida
Voor Kristopher Vida geldt hetzelfde als voor Nathaniel Will. De Graafschap ziet ook hem graag bijtekenen en club en speler zijn inmiddels in gesprek. Speelde afgelopen seizoen niet bijzonder veel, maar is een bruikbare kracht.

Cas Peters
Er heerst veel onduidelijkheid bij Cas Peters. De aanvaller heeft een optie in zijn contract staan waardoor het contract bij degradatie wordt ontbonden, en bij handhaving met een jaar wordt verlengd. Door de situatie met FC Twente is zijn toekomst tot dusver onzeker.

Tom Menting
Tom Menting kwam dit seizoen slechts zes keer in actie voor De Graafschap. De middenvelder maakte zijn meeste minuten bij Jong De Graafschap, waar hij vijftien keer mocht aantreden. Het contract van Menting wordt niet verlengd.

Inmiddels is het centrale verdedigingsduo al transfervrij opgepikt. Ted van de Pavert verkast naar PEC Zwolle, Robin Pröpper naar Heracles Almelo.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws