'PSV zit met twee andere eredivisionisten op tribune voor talentvolle aanvaller'

'PSV zit met twee andere eredivisionisten op tribune voor talentvolle aanvaller'

06-06-2016 18:42
11

Het is goed mogelijk dat Edison Flores volgend seizoen in de Eredivisie speelt. Naast het al langer geïnteresseerde FC Groningen hebben ook PSV en Vitesse een oogje op de Peruaanse middenvelder (22).

Dat meldt El Bocon. De drie Eredivisie-clubs zitten de komende dagen op de tribune in de Verenigde Staten, waar Flores met Peru in actie komt op de Copa América. De offensief ingestelde middenvelder staat onder contract bij Club Universitario de Deportes, dat een prijskaartje van zo'n één miljoen euro op hem heeft geplakt.

In Peruaanse media wordt gemeld dat Groningen, PSV en Vitesse in eerste instantie willen huren. Het is niet bekend hoe Universitario daar tegenover staat. Flores leek vier jaar geleden al binnen voor Groningen, maar Villarreal ging toen met het talent aan de haal. Inmiddels speelt hij alweer twee jaar in zijn thuisland.

Flores staat in Peru te boek als een groot talent. Hij is linksbenig en multifunctioneel; Flores speelt bij zijn club altijd op 10 en bij Peru op links of rechts. Dit seizoen was hij goed voor zes doelpunten in zestien optredens.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie