Update: Heerenveen maakt weg vrij voor komst van vertrouwd gezicht Streppel

Update: Heerenveen maakt weg vrij voor komst van vertrouwd gezicht Streppel

16-06-2016 12:50
2

Jurgen Streppel wil zijn technisch staf bij sc Heerenveen een nieuw gezicht geven. Omrop Fryslan meldt maandag dat keeperstrainer Harm Kuperus mogelijk plaats moet maken voor Raymond Vissers. 

De 39-jarige Kuperus was de afgelopen twee seizoenen in het Abe Lenstra Stadion werkzaam als keeperstrainer. Zijn contract loopt in de zomer af, maar gesprekken over een nieuwe verbintenis willen niet vlotten. Volgens Omrop Fryslan zijn de onderhandelingen inmiddels al drie keer op de lange baan geschoven.

Het lijkt er sterk op dat Streppel, de van Willem II overgekomen opvolger van Foppe de Haan, een nieuw gezicht wil toevoegen aan zijn staf. Er zou inmiddels al een onderhoud hebben plaatsgevonden met Raymond Vissers, die in Tilburg al enkele jaren de doelmannen onder zijn hoede heeft.

De verbintenis van de 43-jarige Vissers loopt nog één jaar door in Tilburg. Afgelopen week stelde Heerenveen in de persoon van Gerry Hamstra een nieuwe technisch manager aan. 

Update 16 juni, 12.50 uur: SC Heerenveen heeft afscheid genomen van Harm Kuperus. De Friezen en de keeperstrainer zijn het niet eens geworden over een nieuw contract. 'sc Heerenveen zal de komende periode op zoek gaan naar een geschikte opvolger', meldt de club donderdag. Daarmee lijkt de weg vrij voor Raymond Vissers, die dan in het kielzog van Streppel overkomt van Willem II.