Janssen heeft nieuwe transferoptie in Londen én is welkom bij Mourinho

Janssen heeft nieuwe transferoptie in Londen én is welkom bij Mourinho

EXCLUSIEF - Vincent Janssen blijft zéér gewild over de grens. Na Tottenham Hotspur en VfL Wolfsburg volgen ook Manchester United en West Ham United de spits van AZ.

De concrete belangstelling van Tottenham en Wolfsburg kwam vorige week al aan de oppervlakte en daar blijft het niet bij. West Ham is bereid om veel geld uit te geven aan de trefzekere aanvaller, die afgelopen seizoen goed was voor 27 doelpunten in zijn eerste Eredivisie-seizoen.

Op de achtergrond volgt ook Manchester United de ontwikkelingen op de voet, weet VoetbalPrimeur. José Mourinho, de nieuwe manager van de Old Trafford-bewoners, ziet in Janssen een welkome aanvulling voor de selectie. United heeft op dit moment alleen geïnformeerd naar de beschikbaarheid van Janssen.

Tottenham heeft hoe dan ook de beste papieren voor de komst van de spits van AZ en het Nederlands elftal. Janssen is langs geweest op White Hart Lane en hield een positief gevoel over aan het bezoek. AZ wil een bedrag van ongeveer vijftien miljoen euro vangen voor de international, die nog vastligt tot medio 2019. Hij viert overigens woensdag zijn 22e verjaardag.

VoetbalPrimeur wist eerder al te melden dat ook Janssen ook is opgeschreven door Atlético Madrid

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s