'Barça-directeur in de Verenigde Staten op de tribune voor PSV-verdediger'

'Barça-directeur in de Verenigde Staten op de tribune voor PSV-verdediger'

Gepubliceerd: zondag 19 juni 2016 om 07:08zo 19-06-2016 om 07:08

Volgens het Zuid-Amerikaanse medium ESPN is FC Barcelona-directeur ​​Robert Fernandez deze week afgereisd naar de Verenigde Staten om daar Héctor Moreno te bekijken. De Mexicaanse verdediger van PSV kwam daar met zijn land in actie op de Copa America. 

In de VS sprak Fernandez met de Argentijnse Barça-routinier Javier Mascherano, die deze zomer overweegt te vertrekken, én bekeek hij een aantal potentiële versterkingen voor komend seizoen. Moreno (28) zou door de kampioen van Spanje worden gezien als een mogelijke aanwinst. De komst van een centrale verdediger ziet men in Camp Nou als een prioriteit. 

De ervaren Moreno heeft een sterk jaar achter de rug in Eindhoven. Met PSV veroverde hij de landstitel en ook in de Champions League maakte de stopper indruk. In augustus 2015 maakte Moreno de overstap van het Spaanse Espanyol naar het Philips Stadion. Wellicht lonkt voor hem nu dus weer een terugkeer naar Barcelona. Eerder dit jaar werd Moreno ook al gelinkt aan Juventus. Zijn zaakwaarnemer Mino Raiola heeft daar goede contacten. 

Als de directeur van Barça zaterdag op de tribune zat tijdens Mexico-Chili, de kwartfinale van de Copa, zal hij overigens niet onder de indruk zijn geraakt. Met Moreno en PSV-collega Andrés Guardado in de basis verloor El Tri met 7-0 (!) van Chili. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Moreno naar Barça: zie jij het gebeuren?

Ja
16%
Nee
84%
(873 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws