'Verrassende ontwikkelingen Arsenal: Wenger verlengt en mikt op Bayern-ster'

'Verrassende ontwikkelingen Arsenal: Wenger verlengt en mikt op Bayern-ster'

19-06-2016 10:22
24

Het einde van het tijdperk Arsène Wenger bij Arsenal leek langzaam in zicht te komen, maar niets is minder waar. De Franse manager kan een contractverlenging van twee seizoenen tegemoet zien, meldt The Daily Mirror zondag.

De huidige verbintenis van Wenger loopt na komend seizoen af, maar als het aan Arsenal ligt staat Le Professeur dus nog tot medio 2019 langs het veld in het Emirates Stadium. Wenger kreeg afgelopen seizoen veel kritiek over zich heen, nadat zijn ploeg wéér naast de Premier League-titel had gegrepen. Het laatste kampioenschap van The Gunners dateert alweer van 2004.

Wenger, sinds 1996 de eindverantwoordelijke in Noord-Londen, richtte de blik echter meteen op het nieuwe seizoen. Hij legde de Zwitser Granit Xhaka al vast en ook Jamie Vardy kan de overstap maken naar Arsenal. Mocht de Engelse spits afzien van een transfer, dan kan volgens The Daily Mirror zomaar Robert Lewandowski in beeld komen bij Arsenal.

De concurrentie voor de Pool van Bayern München is evenwel fors, mocht hij beschikbaar komen op de transfermarkt. Ook Manchester United, Manchester City, Chelsea en Liverpool hebben Lewandowski op de korrel, terwijl Real Madrid al langer aan hem gelinkt wordt.