Go Ahead laat zich weer gelden op transfermarkt en haalt ware globetrotter op

Go Ahead laat zich weer gelden op transfermarkt en haalt ware globetrotter op

21-06-2016 15:58
12

Go Ahead Eagles heeft opnieuw een aanwinst gepresenteerd. Op de clubsite laat de promovendus weten dat Henrik Ojamaa als versterking voor de voorhoede is gehaald. De 25-jarige globetrotter uit Estland tekent voor twee jaar met een optie op een derde seizoen.

"Ik kijk er ontzettend naar uit onderdeel uit te maken van de positive wave waar Go Ahead Eagles op zit", vertelt de nieuweling, die onder meer bij Derby County, Legia Warschau en Fortuna Sittard (huurbasis) speelde. In totaal staan er tien clubs achter zijn naam. Eagles wordt zijn elfde werkgever. "Ja, de nodige clubs", lacht Ojamaa zijn cv ietwat weg.

"Ik heb de afgelopen weken veel gelezen en gehoord over Go Ahead Eagles. Over het geweldige seizoen dat ze gedraaid hebben, vooral in de slotfase", weet de nieuwkomer. "Tijdens mijn korte periode bij Fortuna Sittard in 2011 heb ik al een beetje kennisgemaakt met het fanatisme van de Nederlandse voetbalfans. Van de Nederlandse mensen die ik de afgelopen tijd heb gesproken, hoorde ik geweldige verhalen over de fans van Go Ahead Eagles. So exciting."