'Vet' PEC-vertrek is rond: Ga hier echt vier of vijf keer zoveel verdienen

'Vet' PEC-vertrek is rond: "Ga hier echt vier of vijf keer zoveel verdienen"

21-06-2016 17:21
12

Bart van Hintum gaat er flink op vooruit. De back van PEC Zwolle stapt over naar het Turkse Gaziantepspor en komt in Turkije wat 'bekenden' én een flinke schatkist tegen.

"Ik ga spelen tegen Wesley Sneijder en Robin van Persie, dat is toch fantastisch", laat hij optekenen door Voetbal International. Lang leek hij op weg naar Slovan Bratislava, maar de 29-jarige speler veranderde van koers. "Ik was rond met hen over een driejarig contract. Ik ging alleen nog vier dagen met de jongens van PEC op vakantie in Mallorca en zou daarna gekeurd worden, maar ik kreeg ineens geen contact meer met Slovan en toen bleek dat ze Lorenzo Burnet ineens gehaald hadden. Die was iets goedkoper."

Van Hintum had bij PEC een aflopend contract. "Allerlei tussenpersonen meldden zich via Facebook bij mij en zeiden dat ze me naar clubs uit Polen en Israël konden brengen bijvoorbeeld. NEC en Roda JC hebben zich ook gemeld. Met alle respect voor die clubs, maar ik ga PEC niet verruilen voor NEC of Roda", aldus de speler. "Ook niet voor een paar centjes meer", benadrukt hij. Daarna over Gaziantepspor: "Ik ga hier echt vier of vijf keer zoveel verdienen als bij PEC."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie