Update: 'Heerenveen-overstap geen uitgemaakte zaak: ook ADO toont interesse'

Update: 'Heerenveen-overstap geen uitgemaakte zaak: ook ADO toont interesse'

24-06-2016 19:16
5

Alles wijst erop dat Raymond Vissers aan de slag gaat als keeperstrainer van sc Heerenveen. Vissers (42) wordt al geruime tijd aan die vacature in het Abe Lenstra Stadion gelinkt. Donderdag is bekend geworden dat hij per direct vertrekt uit Tilburg. 

De 42-jarige Vissers werkte ruim zes jaar bij Willem II. De afgelopen vier seizoenen deed hij dat samen met Jurgen Streppel, die inmiddels naar Heerenveen is vertrokken. Streppel zou zijn oude collega graag naar Friesland willen halen. Dat kan nu, aangezien Willem II donderdag bekend heeft gemaakt dat er 'gezamenlijk besloten is om de samenwerking te beëindigen'. 

"Doordat we in de Eredivisie zijn gebleven, verlaat ik Willem II met opgeheven hoofd. Dat is voor mij erg belangrijk", legt Vissers (rechts op de foto) uit op de website van de Tricolores. "Dit is een fantastische club waar ik veel mooie momenten mee heb gemaakt. Ik wil iedereen bij Willem II en de supporters bedanken voor de zes mooie jaren die ik hier gehad heb." In Heerenveen wordt Vissers waarschijnlijk de opvolger van Harm Kuperus. 

Update 19.16: De aanstelling van Vissers in Heerenveen blijkt nog geen uitgemaakte zaak. Volgens Haaglanden Voetbal zit namelijk ook ADO Den Haag achter de keeperstrainer aan. ADO heeft na het vertrek van Arno van Zwam een vacature op die positie.