Cambuur zwicht voor 'prima aanbod' en verkoopt aanvoerder aan Hongaren

Cambuur zwicht voor 'prima aanbod' en verkoopt aanvoerder aan Hongaren

Gepubliceerd: donderdag 23 juni 2016 om 15:54do 23-06-2016 om 15:54

SC Cambuur heeft Sjoerd Overgoor verkocht aan het Hongaarse Szombathelyi Haladás. Dat maakt de Jupiler League-formatie uit Leeuwarden donderdag bekend via de officiële kanalen. 

"Sjoerd heeft bij ons aangegeven dat hij wilde vertrekken en dit was wat dat betreft een prima aanbod voor beide partijen", legt Cambuur-directeur Henry van der Vegt uit op de website van de gedegradeerde club. "We danken hem voor zijn inzet en wensen hem heel veel succes bij zijn nieuwe club."

Cambuur doet geen mededelingen over het transferbedrag dat Szombathelyi Haladás overmaakt naar Friesland. Ook is nog niet bekend voor hoeveel jaar Overgoor (27) heeft getekend bij de Hongaarse subtopper.

De controlerende middenvelder, die afgelopen seizoen aanvoerder was, speelde pas één jaar voor Cambuur. Medio 2015 werd hij overgenomen van Go Ahead Eagles. Overgoor debuteerde in 2009 in het betaald voetbal namens De Graafschap. Eerder deze maand deed Szombathelyi Haladás ook al zaken in de Jupiler League. Sjoerd Ars werd overgenomen van NAC Breda

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws