Van der Linden pas volgend jaar terug: Beetje geschrokken van dat verhaal

Van der Linden pas volgend jaar terug: "Beetje geschrokken van dat verhaal"

24-06-2016 16:28
3

Jop van der Linden zal nog lang niet inzetbaar zijn voor AZ. De verdediger is inmiddels begonnen aan zijn revalidatie, maar heeft nog een operatie nodig om van zijn problemen verlost te raken.

Van der Linden heeft een kraakbeenprobleem in beide heupen. "Ik loop nu op krukken, het kraakbeen heeft tijd nodig om te herstellen van de operatie. Die is in ieder geval goed verlopen. Al is het een andere vakantie dan normaal", zegt de verdediger in gesprek met RTV Noord-Holland. "De eerste operatie is geweest, ik hoop binnenkort dat de tweede ook zal volgen."

Als alles goed gaat zal Van der Linden pas in december weer aansluiten. "Maar ik heb geen idee hoe lang het allemaal gaat duren. Laat ik het zo zeggen, in het nieuwe jaar hoop ik er weer volledig te staan." Het is nog onduidelijk hoeveel kraakbeen er over blijft. "Eerlijk gezegd ben ik natuurlijk wel een beetje geschrokken van dat verhaal. We kunnen het resultaat pas voelen op het moment dat ik volledig hersteld ben en weer op het veld sta."