Swinkels vindt razendsnel nieuwe club en gaat aan de slag in derde divisie

Swinkels vindt razendsnel nieuwe club en gaat aan de slag in derde divisie

Gepubliceerd: vrijdag 24 juni 2016 om 19:05vr 24-06-2016 om 19:05

Arjan Swinkels gaat aan de slag bij Beerschot Wirlijk, een Belgische club die uitkomt op het derde niveau. Eerder deze week kreeg de verdediger van Roda JC te horen dat zijn aflopende contract definitief verlengd ging worden. 

De 31-jarige Swinkels tekent een contract voor twee jaar bij Beerschot Wilrijk. Het is niet de eerste keer dat de voormalig verdediger van Willem II aan de slag gaat in België. Tussen 2012 en 2015 speelde Swinkels bij Lierse SK. 

'Hij is een product van de jeugdopleiding van Willem II. Bij de Tricolores uit Tilburg groeide hij uit tot een icoon en kwam hij in acht seizoenen in het eerste elftal tot maar lieffst 158 officiële wedstrijden en dertien (!) doelpunten', schrijft de nieuwe club van de routinier op de eigen website. 

Sinds februari 2015 speelde Swinkels bij Roda. Met De Parel van het Zuiden promoveerde hij enkele maanden later naar de Eredivisie. Roda hield deze zomer grote schoonmaak en de stopper was één van de spelers die moesten vertrekken uit het Parkstad Limburg Stadion. 

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws