'Koeman zoekt keeper: bod van tien miljoen op Nederlander in de maak'

'Koeman zoekt keeper: bod van tien miljoen op Nederlander in de maak'

24-06-2016 19:44
14

De interesse van Everton en Ronald Koeman in Tim Krul blijkt zéér concreet. The Newcastle Chronicle schrijft vrijdag dat de ambitieuze Premier League-club op korte termijn een akkoord hoopt te bereiken met het gedegradeerde Newcastle United over de goalie. 

Krul (28), die herstellende is van een zware blessure die hij in oktober 2015 opliep bij het Nederlands elftal, heeft op St. James' Park nog een contract voor één jaar. Ook voor Newcastle is het daarom interessant om de sluitpost deze zomer te verkopen.

Wedden

Meer odds

Koeman heeft zijn bewondering voor Krul nooit onder stoelen of banken gestoken. In zijn twee seizoenen bij Southampton werd de Oranje-international ook al enkele keren gelinkt aan die club. The Chronicle vermoedt dat de oud-speler van ADO Den Haag ongeveer tien miljoen euro gaat kosten. 

Everton is naarstig op zoek naar een nieuwe keeper na het vertrek van clubicoon Tim Howard. De afgelopen weken zijn diverse namen gelinkt aan The Toffees. Onder meer Jasper Cillessen (Ajax) en Steve Mandanda (Olympique Marseille) zijn genoemd. Overigens zou ook Crystal Palace azen op de handtekening van Krul.