'Enorme boost' voor geplaagd FC Twente: Dat is geweldig. Dat helpt ons ook

'Enorme boost' voor geplaagd FC Twente: "Dat is geweldig. Dat helpt ons ook"

24-06-2016 22:14
23

FC Twente heeft een nieuwe hoofdsponsor gevonden, zo werd vrijdag bekend. Energiebedrijf Pure Energie prijkt de komende vijf jaar op het shirt van de Tukkers. Commercieel directeur Jan van Halst is in zijn nopjes met de overeenkomst. 

"Nadat we vorige week hoorden dat we in de Eredivisie konden blijven spelen, zeiden we al dat er heel veel werk aan de winkel was. Dat komt mede omdat we maanden stil hebben moeten liggen", verklaart Van Halst tegenover de NOS. "Maar als je nu een nieuwe hoofdsponsor kan presenteren, dan geeft dan een enorme boost. Het onderstreept nog maar eens de positieve flow die je, met name op het gebied van sponsoring, toch wel voelt."

Wedden

Meer odds

Mede door de lange onduidelijkheid rondom het lot van de club uit Enschede waren er veel vragen. "Er waren veel sponsoren die pro forma hadden opgezegd, in afwachting van het voortbestaan van de club. Het is heel bijzonder dat het in deze tijd lukt. Terwijl je je wonden aan het likken bent, moet je ook zorgen dat de operatie op orde komt."

"Dat is heel moeilijk, maar daar moet je niet over zeuren. Dat weet je, dat is gebeurd, daar moet je mee dealen. Iedereen moet net dat stapje extra zetten, hoe moeilijk dat ook is. Als je dan partners als Pure Energie hebt, dan is dat geweldig. Dat helpt ons ook", besluit Van Halst.