Dortmund bereidt zich voor op uittocht en legt 36 miljoen op tafel in Leverkusen

Dortmund bereidt zich voor op uittocht en legt 36 miljoen op tafel in Leverkusen

24-06-2016 23:48
4

Het is al jaren een beproefd concept bij Bayern München: de beste spelers wegkopen bij Duitse concurrenten. Ook vice-kampioen Borussia Dortmund lijkt nu die tactiek te hanteren. De club heeft een megabod uitgebracht op Bayer Leverkusen-aanvaller Karim Bellarabi. 

Rudi Völler, technisch directeur van de nummer drie van de Bundesliga, laat dat vrijdag weten aan BILD. Dortmund deed in eerste instantie een bod van 24 miljoen euro op de 26-jarige dribbelaar. Leverkusen zei nee, waarop BVB het bod verhoogde naar 36 miljoen. Het lijkt er voorlopig echter niet op dat het daadwerkelijk tot een transfer gaat komen. Leverkusen peinst er namelijk niet over om mee te werken aan een transfer. 

Wedden

Meer odds

De interesse in Duits international Bellarabi heeft waarschijnlijk alles te maken met de belangstelling voor diverse sterspelers van Dortmund. Henrikh Mkhitaryan wordt gevolgd door Manchester United, Pierre-Emerick Aubameyang kan naar Manchester City verkassen en ook de naam van Marco Reus gonst bij diverse Premier League-clubs.