Voormalig PSV-speler maakt vijanden: 'Mijn vrouw en ik hier letterlijk ziek van'

Voormalig PSV-speler maakt vijanden: 'Mijn vrouw en ik hier letterlijk ziek van'

25-06-2016 15:58
34

Het boek van Luc Nilis gaat een staartje krijgen. In 'De Waarheid' haalt de voormalige speler van PSV een aantal mensen door de mangel en dat komt de Belg op flink wat commentaar te staan.

Zijn voormalige jeugdtrainer en raadsman Jef Geurts (75) wordt niet gespaard. In het boek noemt Nilis Geurts een 'vreselijke man, een manipulator en een schijnheilige die enkel uit was op zijn geld'. Maar dat pikt Geurts niet.

"Dat is complete onzin. Ook schrijft hij dat ik hem vanaf het eerste moment als een winstobject heb beschouwd. Ik walg van die uitspraken omdat het complete leugens zijn. Ik heb verdorie zes jaar volledig gratis al mijn energie in Luc gestoken, en dat ten koste van mijn eigen gezin". De Genkenaar laat het hier niet bij. "Daarom kan en wil ik dit niet zomaar laten passeren. Mijn vrouw en ik zijn hier letterlijk ziek van. We slapen ’s nachts niet meer en zijn zelfs in doktersbehandeling. Daarom wil ik eerherstel", gaat Geurts verder in Het Belang van Limburg

De wrevel ontstond nadat Nilis het contract met zijn raadsman verbrak tijdens zijn periode bij Anderlecht. Geurts kreeg later ook gelijk van de rechtbank. "Op een dag kreeg ik een aangetekende brief in de bus dat Luc niet langer met mij wilde samenwerken. Ook zijn ouders verbraken plots het contact. Sinsdien heeft hij ons altijd gemeden."