Update: Chelsea-talent meldt zich in Tilburg: 'Zoeken aanvallende versterking'

Update: Chelsea-talent meldt zich in Tilburg: 'Zoeken aanvallende versterking'

27-06-2016 08:02
17

Willem II gaat de komende tijd bekijken of Kyle Scott een toevoeging voor de club kan zijn. De Chelsea-speler mag zich in de komende drie oefenduels bewijzen.

De 18-jarige Scott is een middenvelder die ook uit de voeten kan als linkerflankspeler. Voetbal International meldt dat Willem II in de Engelsman een vervanger ziet voor Terell Ondaan, die onlangs te horen kreeg dat zijn contract niet wordt verlengd. Scott mag zich in de komende drie oefenduels laten zien, om te beginnen maandag tegen de amateurs van vv Diessen.

"Het is geen geheim dat we nog op zoek zijn naar aanvallende versterkingen", aldus coach Erwin van de Looi. "We willen deze jongen aan het werk zien. Hij krijgt de komende dagen de kans om zich te bewijzen." Willem versterkte zich eerder deze transferperiode al met Fran Sol (Villarreal), Thom Haye (AZ) en Jari Schuurman (gehuurd van Feyenoord).

Update maandag 08.02: Via de officiële kanalen bevestigt Willem II de oefenstage van Scott. "We zijn op zoek naar aanvallende versterkingen. Daarom geven we deze jongen een kans om zich de komende dagen te bewijzen", legt trainer Erwin van de Looi uit. De tiener krijgt maandagavond speelminuten tijdens een oefenwedstrijd tegen het lokale RKDSV.