'Lineker is een voorbeeld van iemand die niet weet waar hij over praat'

'Lineker is een voorbeeld van iemand die niet weet waar hij over praat'

29-06-2016 20:51
21

Mino Raiola heeft zich geërgerd aan de opmerking van Gary Lineker, die liet weten dat hij Paul Pogba een overschatte speler vond. Volgens de Italiaanse belangenbehartiger weet de Engelse presentator echter niet waar hij over praat.

Raiola reageert op een tweet van Lineker, die kritiek uitte op Pogba. "Wanneer iemand geld krijgt om te praten over dingen, wil dat niet zeggen dat hij weet waar hij over praat", aldus de Italiaan in gesprek met Rai Sport. "Lineker is daar een voorbeeld van. Als ik kijk naar de kwaliteiten van Paul en zie wat er in Europa wordt betaald voor spelers, vind ik dat hij juist wordt ondergewaardeerd."

"Kijk naar een speler die op de bank zit bij België en Olympique Marseille, maar straks voor veertig miljoen euro wordt verkocht", doelt Raiola op Michy Batshuayi, die op weg zou zijn naar Chelsea. "Wanneer Lineker over Pogba praat, heeft hij geen idee waar hij over praat. Ik kan me herinneren dat hij zei dat als Claudio Ranieri de Premier League won met Leicester, hij Match of the Day in zijn onderbroek zou presenteren. Dat zegt alles."