'Tottenham Hotspur is AZ nu al beu en verlegt aandacht naar Serie A-spitsen'

'Tottenham Hotspur is AZ nu al beu en verlegt aandacht naar Serie A-spitsen'

02-07-2016 12:39
31

Volgens Italiaanse media is Tottenham Hotspur met Internazionale in gesprek over een eventuele transfer van Mauro Icardi. De Argentijnse spits heeft een prijskaartje van ongeveer veertig miljoen euro. Op de achtergrond speelt nog altijd de interesse van Spurs in AZ-uitblinker Vincent Janssen. 

Tottenham is al enige tijd in onderhandeling met de formatie uit Alkmaar over de komst van Eredivisie-topscorer Janssen (22). Afgelopen week gooide de spits zijn kont tegen de krib: Janssen is ontevreden dat AZ een Spurs-bod van ongeveer achttien miljoen euro weigert te accepteren. Sterker nog: directeur voetbalzaken Max Huiberts zou een dergelijk bedrag zelfs niet eens serieus nemen. Janssen zelf wil koste wat kost naar White Hart Lane verkassen. 

Nu verlegt de nummer drie van de Premier League zijn aandacht dus wellicht naar Italië. Inter-aanvoerder Icardi is voor ongeveer veertig miljoen te koop. Ook Arsenal en diverse Spaanse clubs zijn de afgelopen maanden gelinkt aan de Zuid-Amerikaan. Overigens heeft Tottenham nóg een aanvaller in het vizier: Antonio Sanabria. De AS Roma-aanvaller moet ongeveer elf miljoen euro kosten.